Spinnenoverlast                                                                                                                                                                                                     

glaswas gevel

‘Op de tekentafel van de architect regent het nooit, maar in de praktijk regent het soms problemen.’

HS Schoonmaakbedrijf bv is gespecialiseerd in behandeling en reiniging van gevels. Door onze ervaring, vakkundige medewerkers en modern materiaal bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

 Gevels worden gereinigd voor een betere uitstraling van het pand. dat is een logische keuze maar weet u ook dat het juiste onderhoud van uw gevel de levensduur van de materialen kan verlengen of groot onderhoud kan uitstellen

HS schoonmaakbedrijf bv boekt optimaal resultaat met deskundige medewerkers, de juiste schoonmaaktechnieken en optimaal materieel.

HS Schoonmaakbedrijf bv alles in huis voor:

  • Gevelreiniging met gepaste hogedruk
  • Impregneren/hydrofoberen van gevels
  • Verwijderen van graffiti en eventueel aanbrengen anti graffiti coating
  • Uithakken en voegen van bestaand of slecht voegwerk.
  • Verwijderen van witte aanslag, cementsluier, en salpeter uitslag. (voornamelijk bij nieuwbouw)

Herkenning van de vervuiling, gekoppeld aan kennis over het desbetreffende gevelmateriaal en de toe te passen reinigingsmiddelen, zijn de eerste voorwaarden voor professionele reiniging. We kunnen niet voldoende benadrukken, dat professioneel schoonmaken niet moet worden overgelaten aan goedbedoelende amateurs.
In de schoonmaakwereld wordt wel gebruik gemaakt van de zogeheten cirkel van Sinner. Het reinigingsproces wordt hierbij verdeeld in vier cirkelsegmenten: tijd, temperatuur, chemie en mechanische arbeid.
Er bestaat ook een andere mogelijkheid om het reinigingsproces te omschrijven met TACT, dat staat voor Tijd, Arbeid, Chemie en Temperatuur. Voor sommigen beter te onthouden en soms gemakkelijker om uit te leggen. Want welke professional wil niet graag verstandig en tactisch werken?