Spinnenoverlast                                                                                                                                                                                                     

Gladheidsbestrijding

 

U bent bij HS Schoonmaakbedrijf bv aan het juiste adres voor gladheidsbestrijding. Daarnaast hebben wij speciale strooiers die wij inzetten om te voorkomen dat uw terrein door vorst glad wordt waardoor het niet meer te betreden is.

Sneeuwschuiven

U kunt zich vast nog wel die winters voorstellen waar het op een zeker moment zachtjes begon te sneeuwen. Na een flinke nacht sneeuwen lag er ‘s morgens een goed pak sneeuw. Heerlijk voor de kinderen om in te spelen, maar niet handig voor het merendeel van Brabant. Daarnaast kan sneeuwoverlast ook gevaarlijke situaties opleveren. Kortom; een situatie die u graag wilt voorkomen. U wilt voorkomen dat uw bedrijfsterrein of uw particuliere terrein niet bereikbaar is. Sneeuwschuiven is hiervoor vaak de oplossing. Dit combineren wij veelal met strooien. Doordat er gestrooid is, zal het oppervlak minder snel bevriezen waardoor het terrein langer begaanbaar blijft.

Strooien

Kent u dat gevoel? Je loopt over straat en ineens glij je weg… Niet prettig natuurlijk, maar wel de werkelijkheid wanneer het heeft gevroren. Nu is het op zich niet erg dat je wegglijd, maar het kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Gladheid wil je voorkomen. HS Schoonmaakbedrijf bv is in staat om in korte tijd enorme terreinen te strooien. Hierdoor voorkomt u gevaarlijke situaties. Daarom is het handig om bijtijds te strooien zodat u de gladheid voor bent. Wij strooien met een speciale strooier achter onze machines. Kleinere oppervlaktes strooien we ook wel handmatig.

 

Onze vakmensen staan voor u klaar voor:
- Het sneeuwvrij maken van stoepen en trottoirs, en strooien op uw parkeerplaats en de wandelpaden naar uw pand.
- Het schoonvegen en schoonhouden van de directe omgeving van uw pand.