Spinnenoverlast                                                                                                                                                                                                     

HS Schoonmaakbedrijf bv is een specialist op het gebied van spinnen weren. Door onze ervaring, vakkundige medewerkers en modern materiaal bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten.

Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks last van en roepen de hulp in van ongediertebestrijders en (specialistische) schoonmaakbedrijven voor een spinvrije woon- en/of werkospinmgeving.

Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort en dus is het spuiten met gif om de spinnen te doden niet toegestaan voor zowel particulieren als professionele bestrijders. Door het onlangs geïntroduceerde gedifferentieerd handhavingsbeleid biociden dienen fabrikanten alle niet-geregistreerde middelen alsnog te registreren.

 

 

Het middel dat wij gebruiken om de spinnen te weren is 100% biologisch afbreekbaar en heeft een langdurige werking tot maar liefst 6 maanden.

 

De werking
Bij een behandeling met Insect Guard-Insect Clean wordt een transparante conserveringslaag aangebracht waaraan spinweb zich niet kan hechten.
De behandelde plaatsen worden oninteressant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere nestelomgeving zal zoeken. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.
Al deze eigenschappen samen maken Insect Guard-Insect Clean zeer geschikt voor toepassing op o.a. huizen, kantoorpanden, plantsoenen, auto’s, campers, vaartuigen en horecagelegenheden.

 

Opmerkingen:
Nieuw schilderwerk 5 weken laten uitharden alvorens u het product toe gaat passen.
• Na de behandeling 2 dagen wachten met ramen wassen.
• Product kan (in hogere concentraties) een zichtbare residu achterlaten.
• Behandeling niet uitvoeren bij temperaturen onder 10 graden °C of bij nat weer.
• Niet gebruiken bij extreem warm weer/warme ondergronden (ivm verdamping product).
• Product niet gebruiken op zink en gecoat staal in verband met vlekvorming.
• Een 100% garantie op het wegblijven van spinnen en webben na de behandeling is bijna niet af te geven, ook niet bij gif spuiten want dan komen er andere spinnen na verloop van tijd voor terug. De grootste overlast en vervuiling is echter verdwenen en het oppervlak blijft schoner en meer dan 90% van de spinnen komen voorlopig niet terug.