Spinnenoverlast                                                                                                                                                                                                     

Spinnen Overlast ?

HS Schoonmaakbedrijf bv is een specialist op het gebied van spinnen weren. Door onze ervaring, vakkundige medewerkers en modern materiaal bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten.

Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks last van en roepen de hulp in van ongediertebestrijders en (specialistische) schoonmaakbedrijven voor een spinvrije woon- en/of werkospinmgeving.

Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort en dus is het spuiten met gif om de spinnen te doden niet toegestaan voor zowel particulieren als professionele bestrijders. Door het onlangs geïntroduceerde gedifferentieerd handhavingsbeleid biociden dienen fabrikanten alle niet-geregistreerde middelen alsnog te registreren.

 

 

Het middel dat wij gebruiken om de spinnen te weren is 100% biologisch afbreekbaar en heeft een langdurige werking tot maar liefst 6 maanden.

 

De werking
Bij een behandeling met Insect Guard-Insect Clean wordt een transparante conserveringslaag aangebracht waaraan spinweb zich niet kan hechten.
De behandelde plaatsen worden oninteressant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere nestelomgeving zal zoeken. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.
Al deze eigenschappen samen maken Insect Guard-Insect Clean zeer geschikt voor toepassing op o.a. huizen, kantoorpanden, plantsoenen, auto’s, campers, vaartuigen en horecagelegenheden.

 

Opmerkingen:
Nieuw schilderwerk 5 weken laten uitharden alvorens u het product toe gaat passen.
• Na de behandeling 2 dagen wachten met ramen wassen.
• Product kan (in hogere concentraties) een zichtbare residu achterlaten.
• Behandeling niet uitvoeren bij temperaturen onder 10 graden °C of bij nat weer.
• Niet gebruiken bij extreem warm weer/warme ondergronden (ivm verdamping product).
• Product niet gebruiken op zink en gecoat staal in verband met vlekvorming.
• Een 100% garantie op het wegblijven van spinnen en webben na de behandeling is bijna niet af te geven, ook niet bij gif spuiten want dan komen er andere spinnen na verloop van tijd voor terug. De grootste overlast en vervuiling is echter verdwenen en het oppervlak blijft schoner en meer dan 90% van de spinnen komen voorlopig niet terug.

luchtbehandeling

Afzuiginginstallatie en keukenventilatie

De eisen aan een schone en veilige leef- en werkomgeving worden steeds strenger, verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat bijvoorbeeld de keukenventilatie jaarlijks (in sommige gevallen zelfs vaker) geïnspecteerd of gereinigd dient te worden in verband met de brandveiligheid.

Het probleem en de oplossing

Keukens in de horeca en grootkeukens  maken gebruik van een afzuigkap met afzuigsysteem (ook wel bakdampafzuiging genoemd). Bij het koken stijgen dampen omhoog. Het afzuigsysteem vangt deze dampen op en voert ze via een afvoerkanaal af naar buiten. Ontstaat er brand in de keuken, dan kan vetaanslag in het afvoerkanaal bijdragen aan het verspreiden van de brand. Om dat te voorkomen of te beperken, dient u de afvoerkanalen periodiek te laten reinigen. Ook voorkomt u stankoverlast voor uw omgeving en komt het de hygiëne van uw keuken ten goede.

De eisen van uw verzekeringsmaatschappij

De grens wordt door verzekeringsmaatschappijen in het algemeen gesteld op een maximale inwendige vetafzetting van 0,5 mm dik. Een deel van het ventilatiesysteem is zichtbaar voor u. Maar een groot deel ervan wordt aan het oog onttrokken, zoals de binnenzijde van afzuigkappen, de inwendige afzuigkanalen en de afzuigventilator(en). U wil er vast niet aan denken wat de gevolgen zijn als hier de vlam inslaat.

Hygiëne en veiligheid

Opgeteld zijn er vele redenen om het keukenventilatiesysteem tijdig te inspecteren en goed te onderhouden:
- Noodzakelijke aanvulling op dagelijks onderhoud
- Wet- en regelgeving t.a.v. brandveiligheid, hygiëne, voedselveiligheid (HACCP)
- Langere levensduur van uw apparatuur
- Lager energieverbruik
- Lagere onderhoudskosten
- Een frisse omgeving werkt plezierig en veilig

Het voordeel van HS Schoonmaakbedrijf BV luchtbehandeling

HS Schoonmaakbedrijf bv reinigt niet alleen de gehele afzuiginstallatie, maar adviseert u ook over verbeteringen aan het systeem, frequenties van reiniging of hoe u uw installatie beter kunt onderhouden. Na onze werkzaamheden ontvangt u een certificaat van reiniging als eventueel bewijs voor de brandverzekering.

Glasheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

 

U bent bij HS Schoonmaakbedrijf bv aan het juiste adres voor gladheidsbestrijding. Daarnaast hebben wij speciale strooiers die wij inzetten om te voorkomen dat uw terrein door vorst glad wordt waardoor het niet meer te betreden is.

Sneeuwschuiven

U kunt zich vast nog wel die winters voorstellen waar het op een zeker moment zachtjes begon te sneeuwen. Na een flinke nacht sneeuwen lag er ‘s morgens een goed pak sneeuw. Heerlijk voor de kinderen om in te spelen, maar niet handig voor het merendeel van Brabant. Daarnaast kan sneeuwoverlast ook gevaarlijke situaties opleveren. Kortom; een situatie die u graag wilt voorkomen. U wilt voorkomen dat uw bedrijfsterrein of uw particuliere terrein niet bereikbaar is. Sneeuwschuiven is hiervoor vaak de oplossing. Dit combineren wij veelal met strooien. Doordat er gestrooid is, zal het oppervlak minder snel bevriezen waardoor het terrein langer begaanbaar blijft.

Strooien

Kent u dat gevoel? Je loopt over straat en ineens glij je weg… Niet prettig natuurlijk, maar wel de werkelijkheid wanneer het heeft gevroren. Nu is het op zich niet erg dat je wegglijd, maar het kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Gladheid wil je voorkomen. HS Schoonmaakbedrijf bv is in staat om in korte tijd enorme terreinen te strooien. Hierdoor voorkomt u gevaarlijke situaties. Daarom is het handig om bijtijds te strooien zodat u de gladheid voor bent. Wij strooien met een speciale strooier achter onze machines. Kleinere oppervlaktes strooien we ook wel handmatig.

 

Onze vakmensen staan voor u klaar voor:
- Het sneeuwvrij maken van stoepen en trottoirs, en strooien op uw parkeerplaats en de wandelpaden naar uw pand.
- Het schoonvegen en schoonhouden van de directe omgeving van uw pand.