Spinnenoverlast                                                                                                                                                                                                     

 

 

Wie zijn wij?

HS Schoonmaakbedrijf bv is circa 1960 opgestart.

Het bedrijf is uitgebouwd tot een nationaal schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant.

Met professionele medewerkers in dienst, en een vaste klanten bestand waar dagelijks diverse werkzaamheden uitgevoerd worden vast werk en ook 24 uurs service bij calamiteiten 7 dagen per week 52 weken per jaar.

"Concurrentie is voor ons niet lastig of vervelend. Wij kunnen ons hierdoor van andere bedrijven onderscheiden. We maken zelf door ons werk reclame voor ons bedrijf".

De marktbenadering van HS Schoonmaakbedrijf bv is gericht op het verlenen van schoonmaakdiensten op een breed terrein, waarbij kwaliteit en kwaliteitscontrole van de dienstverlening centraal staat. 

Onze waarden worden weerspiegeld door de volgende begrippen:

1. Eerlijkheid

2. Ondernemerschap

3. Verantwoordelijkheid

4. Kwaliteit

 

1. Eerlijkheid

We respecteren onze klanten, medewerkers, leveranciers en gemeenschappen waarmee we zaken doen. We willen gezien worden als een eerlijk en betrouwbaar bedrijf en zakenpartner. 

2. Ondernemerschap

Een sterke organisatie zorgt voor lokale aanwezigheid. Hierbij bestaat een grote stimulans om initiatieven te nemen om klanten in de lokale omgeving zo optimaal te ondersteunen. Onze medewerkers worden tevens gestimuleerd om actie te ondernemen wanneer nodig. 

3. Verantwoordelijkheid

Wij voelen een diepe verantwoordelijkheid voor de manier waarop wij zaken doen, de manier waarop wij onze diensten verlenen aan onze klanten en de manier waarop we met ons personeel omgaan. HS schoonmaakbedrijf bv voelt zich op alle vlakken verantwoordelijk.

4. Kwaliteit

Ons "product" wordt gecreëerd op het moment dat wij diensten leveren aan onze klant. Toegewijd aan het leveren van volledige dienstverlening hecht HS Schoonmaakbedrijf bv waarde aan kwaliteit:

  • De service leveren die we hebben afgesproken.
  • Op de afgesproken tijd
  • Op het afgesproken kwaliteitsniveau.

Ons streven is de dienstverlening verder te professionaliseren en optimaliseren en hierbij een toonaangevende rol te blijven spelen. 

Maatschappelijke betrokkenheid

 Een schoon milieu en een duurzame samenleving zijn ons gezamenlijk belang en verantwoordelijkheid. HS Schoonmaakbedrijf bv is zich bewust van deze maatschappelijke verantwoordelijkheid en houdt bij de uitvoering van al haar werkzaamheden rekening met economische, maatschappelijke en milieuoverwegingen.